O nama


ATU d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.


ATU u prodavaonica u Sarajevu, nudi 100.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, klimatizaciju, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu auto kozmetiku i obveznu opremu. Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvali-tete i sigurnosti ISO I TUV STANDARDA i većina njih proizvodi za prvu ugradnju.


Naša vizija


Svrha postojanja naše firme temelji se na povezivanju najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova prve ugradnje i krajnjih kupaca koji traže kvalitetu po povoljnoj cijeni.


Misija


Stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom, širok asortiman uvijek raspoloživih proizvoda te razgranata distribucijska mreža vlastitih poslovnica i franšiznih partnera omogućuju nam da doprinosimo ispravnosti automobila i sigurnosti prometa, a time i dobrobiti cjelokupnoga društva. Bilo da Vam trebaju dijelovi za osobna, kombi vozila, gume, ulja, antifriz, akumulatori, auto kozmetika ili bilo kakva druga automobilska oprema ili ste profesionalac i bavite se održavanjem vozila pa Vam treba naširi izbor servisne opreme i alata – javite se u najbližu ATU poslovnicu!


  • Dugoročno zadovoljstvo kupaca

  • Jamstvo kvalitete proizvoda

  • Širok asortiman proizvoda

  • Stručnost zaposlenika

  • Integritet i poštenje


Kvalitet je imperativ u izboru i kreiranju našeg asortimana!

  • Cilj nam je da Vam pružimo pravi i pouzdan dio na vrijeme svaki put!

  • Naša dugoročna orijentacija je visok kvalitet ponude i isporuka dodate vrijednosti korisnicima kroz sve aktivnosti!, više od 40 brendova

ATU d.o.o. Sarajevo

Zastupa renomirane
svjetske proizvođače
autodijelova i prateće
opreme za automobile.

Iz širokog asortimana
autodijelova izdvajamo:

Copyright © 2012 ATU autodijelovi d.o.o. Sva prava zadržana. Sve informacije, slike i proizvodi su intelektualno vlasništvo vlasnika.