ICER BRAKES


Icer brakes je kompanija s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje kočnica i kočionih obloga. U proizvodnom programu se nalaze kočnice za: teške kamione, dostavna vozila, osobna vozila, radne strojeve, šinska vozila i motore. Firma je osnovana 1961. godine, i s godinama je postala jedan od vodećih europskih proizvođača kočnica. Tvrtka ICER BRAKES se nalazi u 100%-tnom privatnom vlasništvu sa sjedištem u gradu Pamplona u Španjolskoj. Dugi niz godina ICER je ime za proizvode sa visokim stepenom kvaliteta, performansi, i inovacijama koja Vam nudi široku ponudu kočnica za europska vozila s pokrivenošću voznog parka od 98%, koji zadovoljavaju sve standarde i koji su homologirani normom ECE 90-R.

ICER BRAKES je jedini proizvođač kočnica, u čijim pogonima se nikada nije koristio azbest. Proizvodi firme ICER BRAKES se distribuiraju u 75 zemalja na 5 različitih kontinenata, što dovoljno govori samo za sebe.

ICER BRAKES nudi svojim kupcima kočnice prvoklasne kvalitete po povoljnoj cijeni. Na skladištu u svakom trenutku imamo preko 1.500 komada različitih kočnica. Originalni Icer kvalitet nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer obezbeđuje optimalan način kočenja.

ATU d.o.o. Sarajevo

Zastupa renomirane
svjetske proizvođače
autodijelova i prateće
opreme za automobile.

Iz širokog asortimana
autodijelova izdvajamo:

Copyright © 2012 ATU autodijelovi d.o.o. Sva prava zadržana. Sve informacije, slike i proizvodi su intelektualno vlasništvo vlasnika.